+31 (0)6 12 64 29 01 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gooi-, en Smijtwerk

Een workshop gooi en smijtwerk waarbij de deelnemers verspreid over vier groepen diverse workshops zullen volgen. Na een Algemene Verwarrende Warming-up (Niet over nadenken, gewoon meedoen) zal en een ludieke verdeling van de deelnemers over de vier groepen voor het gooi en smijtwerk plaatsvinden.

Alle deelnemers zullen eerste kennismaken met de verschillende disciplines door middel van korte workshops van 20 minuten. De disciplines zijn voor elk wat wils.

-       Jongleren

-       Balans

-       Clownerie

-       Diabolo.

Na de workshops vind er een korte pauze plaats. Onder het genot van een drankje kan een keuze worden gemaakt met welke discipline de deelnemer gaat participeren in de show.

Vervolgens gaan de deelnemers in de vervolgworkshop aan de slag met meer techniek en met het maken van een act in kleinere of grotere groepjes.

Aansluitend zal er een spectaculaire, knallende, energieke voorstelling worden gegeven voor en door de deelnemers. De voorstelling zal worden gepresenteerd door twee van de docenten die in de presentatie een en ander zullen meenemen van hun kunsten.

Uiteraard vind de voorstelling plaats in de piste met theateropgang en bijpassende muziek.

Geheel in traditie zal het geheel worden afgesloten met een high toss. Wat dat precies inhoudt, zal ter plekke worden uitgelegd.

20131014-214319